Vanliga frågor

Svar : Det som finns i webshopen är normalt lagervara hos oss i eget lager, men vid hög orderingång kan lagersaldot på sidan tillfälligt vara fel. Tex om flera köper samma vara samtidigt eller att vi inte hinner fylla på när vi får lite av någon produkt i lager. Vårt mål är dock att det som finns i webshopen också ska finnas hos oss för snabb leverans.

Svar : Det vi har i webshopen är en liten del av vårt stora sortiment, vi lägger in 10 nya produkter dagligen i webshopen men vi kommer aldrig att ha möjlighet att ha hela vårt sortiment i webshopen då vi har 10000 tals artiklar i eget lager.

Svar : Vissa produkter saknar hänvisning till orginalnummer och vissa gånger måste man prova olika söksätt tex : 417-300-166 kan sökas på 417300166, alt 417.300.166 alt 417300, mfl Prova även söka på modell tex Rem Ski-Doo Summit eller variator rem Summit.

Svar : Allt är nytt om inte annat anges i informations texten.

Svar : Det är 1 års funktionsgaranti på begagnade varor, om det går sönder eller är trasigt vid leverans så byter vi givetvis ut till fungerande vara. Om vi ej har begagnad ersättningsvara får ni varuvärdet tillgodo att köpa likvärdig ersättningsprodukt ur vårt sortiment.